Phoenix Vocal Coaching

Jouw persoonlijke vocal coach in Arnhem

Linda Wagenmakers als vocal coach

Linda Wagenmakers, het gezicht achter de vocal coaching.

Phoenix Vocal Coaching is dé bestemming voor coaching in de muziekwereld. En wie kun je beter treffen dan Linda Wagenmakers.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de muziekindustrie is Linda dé begeleider die je zoekt voor jouw muzikale reis. Ben je op zoek naar een persoonlijke vocal coach in Arnhem? Phoenix Vocal Coaching geeft je persoonlijke begeleiding waar jouw vraagstukken liggen. Voor professionele vocal coaching, maar ook mental coaching en studio coaching.

Linda: “Ik leer door fouten te maken en ervan te leren. Soms moet ik uit mijn comfortzone stappen en mezelf blijven verbeteren door het steeds opnieuw te proberen.”

Laat je meeslepen door de magie van muziek en krijg persoonlijke zangles met de expertise van Linda Wagenmakers.

Navigeer snel naar

Vocal coaching in hartje Arnhem

Als jouw vocal coach in Arnhem bied ik persoonlijke zanglessen met professionele begeleiding. Of je nu wilt beginnen met zangles in regio Arnhem of je bestaande vocale vaardigheden wilt versterken, ik help je graag jouw muzikale doelen te bereiken. Laten we jouw muzikale reis starten bij Phoenix Vocal Coaching!

Nieuws over Phoenix Vocal Coaching

Solfege oefeningen in de Praktijk:

Solfège is een term die lastig klinkt, maar enorm belangrijk is. In deze blog leggen we uit wat solfège is en waarom het zo handig is voor iedere muzikant. Wat is Solfège Eigenlijk? Solfège verwijst naar een leermethode die gebruikmaakt van vocale oefeningen om noten te leren lezen. Ook zorgt het voor een kennis in…

Read more

Voeg je header hier toe