Mental coaching

Het mentale steuntje voor artiesten

Waarom Mental coaching?

Soms ervaren we als zangers dat we geblokkeerd raken. Zingen is kwetsbaar en kan soms voelen alsof je je hart uit je lichaam haalt en het voor de mensen neerlegt. En ja… het enge is dat het publiek er dan vervolgens iets van mag vinden!

Je stem is niet zomaar een instrument zoals een gitaar of een piano waarop je de noten aanslaat. Je stem is een onderdeel van jouw wezen en dus nauw verbonden met alles wat je hoopt, voelt, denkt en meegemaakt hebt. De stress van bepaalde omstandigheden kan je performance dan soms behoorlijk in de weg zitten. Als dat voor jou ook geldt, gaan we daar tijdens de sessie dieper op in om die blokkades steeds meer weg te halen zodat je op een positieve manier naar je optreden toeleeft en er ook echt van kunt genieten!

De voordelen van mental coaching

charity

Aandacht

Met oprechte aandacht voor jou als artiest gaan we aan de slag om samen blokkades weg te nemen.

quality

Ervaring

Door mijn ervaring in de muziekindustrie weet ik wat er gevraagd wordt en kan ik je als geen ander helpen.

idea

Helderheid

Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat je weer focus hebt op wat er het meest toe doet: Jou en je stem!

Linda Wagenmakers als vocal coach bij phoenix vocal coaching

Linda Wagenmakers, het gezicht achter Phoenix Vocal Coaching.

Linda Wagenmakers: “Ik leer door vallen en opstaan. Door in het diepe te springen en uit mijn comfortzone te treden. Door steeds mezelf te verbeteren en het steeds opnieuw te blijven proberen. Dat doe ik met passie voor datgene wat mij in vuur en vlam zet : Zingen, acteren,verhalen vertellen.

Bekijk meer coaching