ONE MAN/WOMAN SHOW

Jij voelt het aan alles: Jouw verhaal moet eruit en in de spotlights! Wil jij zelf creëren, schrijven, zingen, vertellen en een hele zaal entertainen, inspireren, ontroeren, bewust maken, wakker schudden?

Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Ga aan de slag om je eigen theatershow te schrijven!  Leer hoe je jouw boodschap effectief over brengt. Gebruik daarbij je creativiteit, je emotie, je humor, je fantasie en symboliek. Zet je show kracht bij door gebruik van middelen als multimedia, muziek, licht en alles wat je in het theater tot je beschikking hebt! Binnen een periode van 6 maanden, leer je, schrijf je, creëer jij samen met Linda een eigen show! Natuurlijk krijg je binnen het gehele traject ook actieve vocal coaching en speltraining van Linda zelf. Vraag om een vrijblijvend informatief gesprek via het contact formulier!

CREATIEF SCHRIJVEN EN ZINGEN

Soms kan het leven raar lopen en raken we door omstandigheden in een knoop.
Creatief schrijven en zingen kan op zo’n moment orde scheppen in de chaos, inzicht geven in een situatie en een stukje genezing geven. Schrijf jouw verhaal met behulp van interviews van je af en zing jouw liederen om alles een plekje te geven.
En.. wat je met het eindresultaat doet mag je helemaal zelf weten. Uitwerken tot een boek, het in een voorstelling gieten of als testimonial gebruiken om misstanden recht te zetten.. wie weet wat voor schoonheid er uit de as herrijst!

Neem contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvend informatief gesprek!