Workshops

Groepsworkshop

Ben jij met jouw koor, groep, musicalvereniging, band, muziek vrienden/innen op zoek naar een verdieping van jouw kwaliteiten en vind je het interessant om een boost te krijgen op het gebied van techniek, dynamiek, blenden, interpretatie, spel, stijlkenmerken of presentatie? Dan is een workshop iets voor jullie! Je kunt met je groep een of meerdere workshop boeken via het contactformulier!

Intepretatie
workshop

Techniek en podiumpresentatie zijn belangrijk, maar wie niet weet waar hij of zij over zingt, slaat de plank mis! Leer tijdens deze workshop welke vragen je jezelf moet stellen om tot de kern van een lied door te dringen. Leer een tekst te analyseren en leer hoe je je publiek ademloos kan laten genieten door ze mee te nemen op reis in jouw wereld.

20200616_110836
PSX_20201214_011452

Genre workshop

Ben jij Fan van Aretha Franklin en ben je dol op soul? Of wil je effecten zingen zoals een echte rocker dat doet? Boek dan nu een workshop die alle stijlkenmerken van jouw favoriete zanger/es uitlegt en behandelt! Leer de juiste plaatsing, energie en klanken te gebruiken om het juiste geluid te leren zingen dat bij jouw favoriete genre hoort!

Vul het contactformulier in om hier meer info over te krijgen!

Ben je enthousiast?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier.