Workshops

Groepsworkshop

Zoek je met jouw koor, groep, musicalvereniging, band of muzikale vrienden naar mogelijkheden om je kwaliteiten te verdiepen? Ontdek de voordelen van workshops die gericht zijn op techniek, dynamiek, blenden, interpretatie, spel, stijlkenmerken en presentatie. Verrijk jouw muzikale reis met inspirerende sessies! Boek eenvoudig een of meerdere workshops voor jouw groep via ons contactformulier.

Interpretatie workshop

In de wereld van zang is techniek en podium presentatie van essentieel belang, maar begrijpen waarover je zingt, is even cruciaal! Ontdek tijdens deze workshop welke essentiƫle vragen je jezelf moet stellen om de essentie van een lied te doorgronden. Leer hoe je een tekst analyseert en ontdek hoe je je publiek meesleept op een meeslepende reis in jouw wereld.

20200616_110836
zangles bij phoenix vocal coaching Arnhem

Genre workshop

Aretha Franklin-fan? Zet je liefde voor soul in de schijnwerpers! Of droom je ervan om te zingen als een echte rocker? Boek vandaag nog een workshop die alle stijlkenmerken van je favoriete zanger(es) belicht en onder de loep neemt. Ontdek de perfecte plaatsing, energie en klanken om het karakteristieke geluid van jouw favoriete genre meester te worden!

Vul het contactformulier in om hier meer info over te krijgen!

Ben je enthousiast?

Neem gemakkelijk contact met ons op!