WORKSHOPS

GROEPSWORKSHOP
Ben jij met jouw koor, groep, musicalvereniging, band, muziek vrienden/innen op zoek naar een verdieping van jouw kwaliteiten en vind je het interessant om een boost te krijgen op het gebied van techniek, dynamiek, blenden, interpretatie, spel, stijlkenmerken of presentatie? Dan is een workshop iets voor jullie! Je kunt met je groep een of meerdere workshop boeken via het contactformulier!

 

OUT OF YOUR COMFORTZONE, INTO THE WINNING ZONE @WORK!

WIL JIJ EEN ORIGINELE ACTIVITEIT VOOR JOUW HEIDAG/ GROEPSACTIVITEIT/ TEAMBUILDING Voor jullie congres, afdeling, leidersteam, team?

boek een zangworkshop : harmoniëen maken, een lied schrijven, solistisch leren optreden en lef tonen! Een ervaring waar je met z’n allen nog lang over na zult praten!

 

INDIVIDUELE SPECIALISATIE

Ook individueel is er gelegenheid om je in te schrijven voor worskhops, deze zullen periodiek aangekondigd worden op deze website en op onze social media! Ook kun je vast via het contactformulier opgeven zodat je verzekerd bent van jouw plekje!

GENRE WORKSHOPS

Ben jij Fan van Aretha Franklin en ben je dol op soul? Of wil je effecten zingen zoals een echte rocker dat doet? Boek dan nu een workshop die alle stijlkenmerken van jouw favoriete zanger/es uitlegt en behandelt! Leer de juiste plaatsing, energie en klanken te gebruiken om het juiste geluid te leren zingen dat bij jouw favoriete genre hoort!

 

Vul het contactformulier in om hier meer info over te krijgen!

    INTERPRETATIEWORKSHOP

    Techniek en podiumpresentatie zijn belangrijk, maar wie niet weet waar hij of zij over zingt, slaat de plank mis! Leer tijdens deze workshop welke vragen je jezelf moet stellen om tot de kern van een lied door te dringen. Leer een tekst te analyseren en leer hoe je je publiek ademloos kan laten genieten door ze mee te nemen op reis in jouw wereld.

    ZING ALS….WORKSHOPS

    Wil jij zingen zoals een Whitney Houston, Alanis Morisette, Beyonce, Aretha Franklin of Lady Gaga. Freddy Mercury of Prince? Linda geeft workshops om de specifieke elementen van het geluid van een zanger(es) te ontleden en toe te passen op jouw eigen geluid.