Coaching

Coaching in de studio, op mentaal vlak en online.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Mentaal sterk zijn op het podium, super belangrijk. Ik help jou het beste uit jezelf te halen on stage maar ook off stage.

JOUW STEM ZOEKEN?

Samen op zoek naar jouw talenten, daar krijg ik een kick van! Zo gaan we samen aan de slag!

leren zingen met vocal coach

Studio Coaching

In de studio op je best zijn? Ik help je in het voortraject en tijdens de studiosessie om het maximale eruit te halen!

zangcoach en podiumpresentatie

De kracht van coaching

Met ruim 25 jaar ervaring op zak, als succesvol zangeres, musicalactrice, stemactrice en (vocal) coach ga ik naast je staan en gaan we samen aan de slag om jouw muzikale doelen te verwezelijken.

 

Mijn belangrijkste doel is dat jij je op je gemak voelt om jezelf te laten zien en dat je overtuigd raakt van het feit dat jij een uniek talent hebt!

We gaan samen bepalen wat jouw doel is en maak je geen zorgen; Als je dat nog niet weet dan komen we daar samen zeker achter!

 

We werken samen hard aan jouw zelfvertrouwen, eigenheid, techniek, interpretatie, zuiverheid en timing en kunnen zelfs verder de verdieping in, naar een bepaalde stijl of stemgeluid.

Ik geef 100% passie en enthousiasme om het beste uit jou te halen. En jij bepaalt hoe hard het gaat!  Oefening baart kunst! Vocal Coaching kan je individueel volgen, met zijn tweetjes. Met een groepje of als workshop met je koor, musicalvereniging of band!

Kom in contact met Linda

Telefoon:

+31 (0) 6 38 47 65 67

Of gemakkelijk via social media