VOCAL COACHING (ZANGLES)

Met ruim 25 jaar ervaring op zak, als succesvol zangeres, musicalactrice, stemactrice en (vocal) coach ga ik naast je staan en gaan we samen aan de slag om jouw muzikale doelen te verwezelijken. Mijn belangrijkste doel is dat jij je op je gemak voelt om jezelf te laten zien en dat je overtuigd raakt van het feit dat jij een uniek talent hebt! We gaan samen bepalen wat jouw doel is en maak je geen zorgen; Als je dat nog niet weet dan komen we daar samen zeker achter! We werken samen hard aan jouw zelfvertrouwen, eigenheid, techniek, interpretatie, zuiverheid en timing en kunnen zelfs verder de verdieping in, naar een bepaalde stijl of stemgeluid. Ik geef 100% passie en enthousiasme om het beste uit jou te halen. En jij bepaalt hoe hard het gaat!  Oefening baart kunst! Vocal Coaching kan je individueel volgen, met zijn tweetjes. Met een groepje of als workshop met je koor, musicalvereniging of band!

MENTALE COACHING VOOR VOCALISTEN

Soms ervaren we als zangers dat we geblokkeerd raken. Zingen is kwetsbaar en kan soms voelen alsof je je hart uit je lichaam haalt en het voor de mensen neerlegt. En ja… het enge is dat het publiek er dan vervolgens iets van mag vinden!

Je stem is niet zomaar een instrument zoals een gitaar of een piano waarop je de noten aanslaat. Je stem is een onderdeel van jouw wezen en dus nauw verbonden met alles wat je hoopt, voelt, denkt en meegemaakt hebt. De stress van bepaalde omstandigheden kan je performance dan soms behoorlijk in de weg zitten. Als dat voor jou ook geldt, gaan we daar tijdens de sessie dieper op in om die blokkades steeds meer weg te halen zodat je op een positieve manier naar je optreden toeleeft en er ook echt van kunt genieten!

ONLINE COACHING

Alle aandacht is op jou gefocust, Wij bepalen samen een doel per les en per traject en gaan dan aan de slag. Niet met hap snap oplossingen voor het moment of dat bepaalde lied die je daarna niet meer kunt reproduceren. Maar echt de elementen van de techniek snappen en onder de knie krijgen om het uiteindelijk ook zelf als tweede natuur te kunnen toepassen op jouw repertoire. Hoe lang jij je sessie wilt,  bepaal je zelf. De les kan al geboekt worden vanaf een half uur per sessie, 1 x per week, per 2 weken, maar sessies van vier uur in 1 dag komen ook voor! Ook als je door omstandigheden niet in staat bent om fysiek, LIVE te komen lessen, is dus heel goed mogelijk om je coaching online te doen via ZOOM. Zo is het ook mogelijk om op grotere afstand, coaching te krijgen.

STUDIOCOACHING

Een studiosessie kost vaak behoorlijk wat geld en er staat ook vaak een hoge druk op jouw prestatie tijdens zo’n sessie. Jouw zang moet binnen de beschikbare tijd zo authentiek, goed, mooi, en zuiver mogelijk vastgelegd worden. Belangen van producenten, platenlabels en managers verhogen vaak de druk en dat eist een goede voorbereiding, zowel artistiek, mentaal, als technisch. Ik help je niet alleen bij dat voortraject, maar sta ook in de studio tot je beschikking om jouw performance met vocal coaching, tips and tricks naar een te gek eindresultaat te brengen!