IS ZANGLES OOK VOOR MIJ?

Zangles is voor iedereen! Iedereen kan leren zingen, zelfs mensen die het verschil tussen wat ze horen en wat ze moeten zingen niet (altijd) opmerken. Ook zij kunnen door training van hun spiergeheugen, na een tijd hun stem verbinden met de noten die gezongen moeten worden. Voor de doorzetters is gebleken dat er zelfs een glansrijke carrière in de muziek mogelijk is. Hoe snel jij leert bepaal je ook voor een groot deel zelf. Ik werk graag met mensen die net als ik, gemotiveerd zijn om te leren, zelf hard willen werken voor het eindresultaat, die niet snel op geven en bereid zijn om buiten hun comfortzone te treden.

  • Ik werk met Vocalisten op elk niveau, recreatief en professioneel van elke leeftijd vanaf 8 jaar.
  • Ik bereid Vocalisten voor in het traject voorlopend aan audities voor producties, stoom ze klaar voor rollen in professionele en semi professionele producties bereid ze voor, voor audities voor zang en theater/ kleinkunst opleidingen.
  • Ik werk met Professionals ter voorbereiding op optredens, concerten, zangrollen, en zangwedstrijden (o.a. The Voice, Junior songfestival)

THE ART OF SINGING

Zingen is in de eerste plaats een uiting van je emoties. Alles wat je voelt, denkt, verwacht, verlangt, verwerken moet, of wilt, kun je overbrengen met muziek, met jouw stem. Muziek heeft een heel bijzondere uitwerking die je vaak op een hele andere manier ervaart dan wanneer iemand dezelfde boodschap tegen je zou uitspreken. Het bijzondere van muziek is, dat het je naar een totaal andere plek kan meevoeren zowel in plaats als tijd en emotie. Muziek raakt iemand op een hele andere manier, het ontroert of schudt je wakker. Dat doen we tijdens de zangles in verschillende stijlen, in verschillende talen en technieken en die keuze is heel persoonlijk.

IN DE PRAKTIJK

Als we zingen voor onszelf kan dat een medicijn zijn voor onze ziel. Als we zingen voor anderen is dat een cadeau voor hen. Natuurlijk wil je dat cadeau zo mooi mogelijk inpakken en het precies zo geven zoals jij het voor ogen hebt. Daarvoor gaan we dieper naar een lied kijken tijdens de zangles; Hoe draagt jouw artistiek talent, techniek, en interpretatie bij en hoe kan je het in alle vrijheid delen met anderen?

ZANGTECHNIEK

Elke stijl heeft zijn eigen regeltjes, toch zijn er wel basisbegrippen die in veel stijlen terugkomen. Klassiek, pop, soul, rock, gospel, folk, country, musical. Weet jij al welk geluid/modus/stemsoort/stemtype jij wil maken? Of wil jij ze allemaal masteren, afwisselen en er fluitend doorheen fietsen? Misschien ben je nog op zoek naar dat geluid wat ‘t beste bij jou past?

Samen zoeken we naar jouw unieke geluid en gaan we systematisch aan de slag om jouw doel te bereiken. Jouw leercurve heb jij natuurlijk ook zelf in de hand door lekker aan de slag te gaan met de tools die je gegeven worden tijdens de zangles!

LESMETHODES

KLASSIEK | PAHN | CVT | EVT | VOCAL ESSENCE | UNIVERSAL VOICE SYSTEM

Zingen is in de eerste plaats een uiting van je emoties. Alles wat je voelt, denkt, verwacht, verlangt, verwerken moet, of wilt, kan je overbrengen met muziek, met jouw stem. Muziek heeft een heel bijzondere uitwerking die je vaak op een hele andere manier ervaart dan wanneer er iemand dezelfde boodschap tegen je zou uitspreken. Het bijzondere van muziek is, dat het je naar een totaal andere plek kan meevoeren zowel in plaats als tijd en emotie. Dat het op een hele andere manier iemand kan raken, ontroeren, wakker kan schudden. Dat doen we in verschillende stijlen, in verschillende talen en technieken en die keuze is heel persoonlijk.

Optreden
Als we zingen voor onszelf kan dat een medicijn zijn voor onze ziel. Als we zingen voor anderen is dat een cadeau voor hen. Natuurlijk wil je dat cadeau zo mooi mogelijk inpakken en het precies zo geven zoals jij het voor ogen hebt. Daarvoor gaan we dieper naar een lied kijken; Hoe draagt artistry, techniek, en interpretatie bij en hoe kan je het in alle vrijheid delen met anderen?