Linda Wagenmakers als Vocal Coach

Zangles waar jij centraal staat!

Waarom een Vocal Coach?

Met ruim 25 jaar ervaring op zak, als succesvol zangeres, musicalactrice, stemactrice en vocal coach gaan we samen aan de slag om jouw muzikale doelen te behalen. Mijn belangrijkste doel is dat jij je op je gemak voelt om jezelf te laten zien. Daarnaast dat je overtuigd raakt van het feit dat jij een uniek talent hebt!

We gaan samen bepalen wat jouw doel is en gaan deze behalen. Weet je nog niet precies wat je doel is? Geen zorgen, als je dat nog niet weet dan komen we daar samen achter! Als vocal coach help ik bij het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, eigenheid, techniek, interpretatie, zuiverheid en timing. Daarnaast kunnen we zelfs verder de verdieping in op gebied van jouw bepaalde stijl of stemgeluid.

Als zangcoach geef ik 100% passie en enthousiasme om het beste uit jou te halen. En jij bepaalt hoe hard het gaat. Oefening baart kunst. Vocal Coaching kan je individueel volgen, met zijn tweetjes of tijdens een workshop als groep.

De Voordelen van een Vocal Coach

charity

Aandacht

Met oprechte aandacht voor jou als artiest gaan we aan de slag om samen op zoek te gaan naar jouw unieke sound.

quality

Ervaring

Door mijn ervaring in de muziekindustrie weet ik wat er gevraagd wordt en kan ik je als geen ander helpen in jouw succes!

idea

Talent ontwikkeling

Samen gaan we aan de slag om jouw talenten te ontwikkelen. Zo zie je zelf in dat jij een uniek talent hebt!

Linda Wagenmakers als vocal coach bij phoenix vocal coaching

Linda Wagenmakers, het gezicht achter Phoenix Vocal Coaching

Linda Wagenmakers: “Ik leer door vallen en opstaan. Door in het diepe te springen en uit mijn comfortzone te treden. Door steeds mezelf te verbeteren en het steeds opnieuw te blijven proberen. Dat doe ik met passie voor datgene wat mij in vuur en vlam zet : Zingen, acteren en verhalen vertellen.

Ontdek Jouw Unieke Talent met een Vocal Coach!

Met Linda Wagenmakers van Phoenix Vocal Coaching groei je. Als vocal coach leert ze je meer dan zangtechniek. Je vindt je eigen stem en stijl. Linda helpt je creatief te zijn en jezelf te uiten. Met de hulp van een Vocal Coach bouw je zelfvertrouwen op en leer je hoe je je op het podium presenteert. Haar feedback laat je groeien en je grenzen verleggen.

Wat is het doel? Jouw zang verbeteren en jouw plek in de muziek helpen vinden. Met jouw unieke geluid maak je blijvende indrukken.