Vocal Coaching

Zangles waar jij centraal staat!

Waarom Vocal coaching?

Met ruim 25 jaar ervaring op zak, als succesvol zangeres, musicalactrice, stemactrice en (vocal) coach ga ik naast je staan en gaan we samen aan de slag om jouw muzikale doelen te verwezelijken. Mijn belangrijkste doel is dat jij je op je gemak voelt om jezelf te laten zien en dat je overtuigd raakt van het feit dat jij een uniek talent hebt! We gaan samen bepalen wat jouw doel is en maak je geen zorgen; Als je dat nog niet weet dan komen we daar samen zeker achter! We werken samen hard aan jouw zelfvertrouwen, eigenheid, techniek, interpretatie, zuiverheid en timing en kunnen zelfs verder de verdieping in, naar een bepaalde stijl of stemgeluid. Ik geef 100% passie en enthousiasme om het beste uit jou te halen. En jij bepaalt hoe hard het gaat!  Oefening baart kunst! Vocal Coaching kan je individueel volgen, met zijn tweetjes. Met een groepje of als workshop met je koor, musicalvereniging of band!

De voordelen van vocal coaching

charity

Aandacht

Met oprechte aandacht voor jou als artiest gaan we aan de slag om samen op zoek te gaan naar jouw unieke sound.

quality

Ervaring

Door mijn ervaring in de muziekindustrie weet ik wat er gevraagd wordt en kan ik je als geen ander helpen in jouw succes!

idea

Talent ontwikkeling

Samen gaan we aan de slag om jouw talenten te ontwikkelen. Zo zie je zelf in dat jij een uniek talent hebt!

Linda Wagenmakers

Linda Wagenmakers, het gezicht achter Phoenix Vocal Coaching.

Linda Wagenmakers: “Ik leer door vallen en opstaan. Door in het diepe te springen en uit mijn comfortzone te treden. Door steeds mezelf te verbeteren en het steeds opnieuw te blijven proberen. Dat doe ik met passie voor datgene wat mij in vuur en vlam zet : Zingen, acteren,verhalen vertellen.