Linda Wagenmakers bij Phoenix Vocal Coaching

Wie is Linda Wagenmakers?

Linda Wagenmakers is jouw expert in zingen. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring. Ze zong in musicals, op podia en zelfs bij het Eurovisie Songfestival! Linda houdt van muziek en van lesgeven. Ze weet hoe ze jou beter kan laten zingen.

Nu wil Linda anderen hun zangtalent laten ontdekken. Hiervoor kun je terecht bij Phoenix Vocal Coaching met persoonlijke zangles van Linda Wagenmakers. Ze helpt iedereen, van beginners tot ervaren zangers. Linda gelooft dat iedereen een eigen verhaal heeft. Met zang kun je dat verhaal delen.

Linda Wagenmakers als vocal coach bij phoenix vocal coaching

Linda Wagenmakers: het gezicht achter Phoenix Vocal Coaching

Linda Wagenmakers: “Ik leer door vallen en opstaan.” Door in het diepe te springen en uit mijn comfortzone te treden. Door steeds mezelf te verbeteren en het steeds opnieuw te blijven proberen. Dat doe ik met passie voor datgene wat mij in vuur en vlam zet : Zingen, acteren,verhalen vertellen.

Zingen is mijn leven, het is als ademhalen, het zit in mijn genen. Vanaf kind zong iedereen om mij heen aan de keukentafel, bij opa en oma met de hele familie en in de kerk. Mijn moeder maakte van Amerikaanse musicalproducties volledig eigen versies die met meer dan 50 man en volledige band, kostuums en decor werden opgevoerd. Die passie en noodzaak om altijd te kijken naar de mogelijkheid om iets geweldigs neer te zetten waar mensen steil van achterover slaan vind je terug in alles wat ik doe.”

Linda Wagenmakers, een reis door de tijd!

2000
2000

Eurovision Songfestival

In 2000 won Linda het nationale songfestival met haar legendarische act No Goodbye's waarbij er dansers onder haar meer dan levensgrote zwart-witte jurk vandaan kwamen. No Goodbye's leverde Linda een top tien notering in de Nederlandse top 40 op.

Waarom Linda Wagenmakers als Vocal Coach?

Linda Wagenmakers staat bekend om haar passie en zorg voor elke student en hun vocale ontwikkeling. Bij Phoenix Vocal Coaching is elke zangles een avontuurlijke reis, waar leren en plezier hand in hand gaan. Elke sessie met Linda is uniek ontworpen om  je techniek te verbeteren. Ook het versterken van je podiumvertrouwen helpt Linda je bij.

“Ik bouw een band op met jou, moedig je aan en geef waardevolle inzichten om je talent te laten stralen.”

Linda leert je meer dan zangtechniek. Ze helpt je zelfverzekerd te zijn op het podium. Je vindt je eigen stijl en sound. Ze moedigt je aan en geeft tips.

Wil je groeien in muziek? Linda Wagenmakers helpt je. Bij Phoenix Vocal Coaching vind je de steun die je nodig hebt. Begin je zangreis met Linda. Ontdek je talent en laat je stem horen.

Neem contact op met Linda Wagenmakers

Of gemakkelijk via social media

Young & Talented

Linda Wagenmakers over haar carrière

Ik ben als 20 jarige de showbizz ingestapt. Als professionele zangeres/actrice heb ik de eer gehad om in internationale befaamde grote musicals te spelen! Prachtige, epische en hylarische rollen mogen neerzetten, maar ook in originele, kleinere van Nederlandse bodem gemaakte musicals gespeeld, waarbij je de rollen zelf mag invullen en ontdekken. 

Ik heb voor bijna alle grote productiehuizen in Nederland gewerkt. Ik was toen ik begon jong, naÏef, groen als gras!  

De showbizz was voor mij een crash cursus: Ik leerde mezelf staande te houden, om te gaan met de hoge druk, avond na avond voor duizenden mensen te presteren en mezelf steeds te verbeteren. en niet geheel onbelangerijk: Ik leerde de spelregels kennen!

Wat doet Linda Wagenmakers als Vocal Coach?

Linda Wagenmakers is niet zomaar een zangcoach. Bij Phoenix Vocal Coaching leert ze je meer dan zingen. Linda heeft veel ervaring in muziek. Ze helpt je groeien, zowel in zang als persoon. Met haar expertise in zang en optreden helpt Linda studenten hun unieke stem te ontdekken en zelfvertrouwen op te bouwen. Ze richt zich op het emotionele aspect van zingen, wat vaak inhoudt dat studenten leren omgaan met podiumangst en een diepe verbinding met hun muziek te vormen.

Linda’s aanpak bij Phoenix Vocal Coaching laat je technische vaardigheden ontwikkelen. Maar nog belangrijker leert je de emotionele en artistieke expressie van elke zanger. Dit zorgt ervoor dat elke student zijn of haar unieke stem kan ontdekken en volledig kan gebruiken.

“Zingen gaat over gevoel en zelfvertrouwen”, verteld Linda. Ze werkt samen met jou om je stem echt te vinden. Ook leer je hoe je op het podium staat zonder angst. Linda geeft tips om je techniek te verbeteren. Met Linda groei je niet alleen als zanger, maar ook als artiest.

Linda Wagenmakers songfestival 2000

Linda Wagenmakers is bekend van haar indrukwekkende optreden op het Eurovisie Songfestival in 2000. Ze vertegenwoordigde Nederland met het nummer “No Goodbyes” en maakte indruk met haar krachtige stem en opvallende jurk. Het lied en haar performance werden goed ontvangen, en haar deelname blijft een memorabel moment in de geschiedenis van het Songfestival. Kijk hier naar haar optreden: