Probeer gratis met een proefles

Probeer een gratis proefles en ervaar de Vocal Coaching van Linda Wagenmakers

Waarom een proefles bij Phoenix Vocal Coaching?

Misschien vraag je jezelf af: “Waarom zou ik kiezen voor een proefles bij Phoenix Vocal Coaching?” Wel, laat me je meenemen op een muzikale reis.

Tijdens de proefles krijg je een vleugje van mijn wereld te zien. Hierin gaat zang niet enkel over noten en technieken, maar ook over passie, expressie en het ontdekken van jouw unieke stem. Met een achtergrond in talloze muziekstijlen en een vleugje showbizz-magie, bied ik je niet zomaar een lesje, maar een ervaring.

Opzoek naar persoonlijke zangles, of Vocal Coaching? Probeer een gratis proefles waarbij je speels maar met serieuze toewijding de eerste stappen in de wondere wereld van zang zet? Laten we samen jouw zangverhaal beginnen!

De voordelen van een proefles

charity

Weten wat je kunt verwachten

De proefles is specifiek ontworpen om je een duidelijk overzicht te geven van hoe zanglessen bij Phoenix Vocal Coaching eruitzien. Je krijgt een gevoel van de lessen, maar ook van mij als zangcoach.

quality

Persoonlijke ontdekking

Je krijgt de kans om in een veilige omgeving het potentieel van jouw stem te ontdekken. Mijn deskundige oor en jarenlange ervaring helpen je om direct inzicht te krijgen in je sterke punten en de gebieden waar je kunt groeien.

gratis

Gratis proberen

Dankzij de gratis proefles kun je zonder enige verplichting de zangles ervaren. Vind je het fijn? Dan gaan we verder. Zo niet, dan zit je nergens aan vast!

Plan makkelijk een gratis proefles in

Telefoon:

+31 (0) 6 38 47 65 67

Of gemakkelijk via social media

Linda Wagenmakers als vocal coach bij phoenix vocal coaching

Linda Wagenmakers, het gezicht achter Phoenix Vocal Coaching.

Linda Wagenmakers: “Ik leer door vallen en opstaan. Door in het diepe te springen en uit mijn comfortzone te treden. Door steeds mezelf te verbeteren en het steeds opnieuw te blijven proberen. Dat doe ik met passie voor datgene wat mij in vuur en vlam zet : Zingen, acteren,verhalen vertellen.

Bekijk de verschillende coaching