Privé zangles

Ontdek jouw unieke stem!

Wat kun je verwachten?

microphone

Unieke Aanpak

Jouw stem, jouw stijl, jouw verhaal. We duiken diep in wat jou uniek maakt en hoe we dat het beste kunnen laten resoneren in je zang.

quality

Diepgaande Techniektraining

Van ademhaling tot articulatie, duik diep in de technieken die elke grote zanger moet kennen. Breng je liedjes tot leven met passie en precisie.

charity

Veilige Omgeving

Zangles moet vertrouwd voelen. Onze studio in het hart van Arnhem biedt een veilige en inspirerende plek om je zangtalent te ontdekken en te ontwikkelen.

Linda Wagenmakers als vocal coach bij phoenix vocal coaching

Linda Wagenmakers, het gezicht achter de privé zangles.

Phoenix Vocal Coaching is dé bestemming voor zangles in de muziekwereld. En wie kun je beter treffen dan Linda Wagenmakers.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de muziekindustrie is Linda dé begeleider die je zoekt voor jouw zanglessen. Wil jij graag in een veilige omgeving zangles? Waarbij er alleen aandacht aan jouw unieke stem wordt gegeven? Ontdek de privé zanglessen bijPhoenix Vocal Coaching! Linda geeft je persoonlijke begeleiding waar jouw vraagstukken liggen. Voor professionele vocal coaching, maar ook mental coaching en studio coaching.

Linda: “Ik leer door fouten te maken en ervan te leren. Soms moet ik uit mijn comfortzone stappen en mezelf blijven verbeteren door het steeds opnieuw te proberen.”

Laat je meeslepen door de magie van muziek en krijg privé zangles met de expertise van Linda Wagenmakers.

Probeer een gratis proefles

Telefoon:

+31 (0) 6 38 47 65 67

Of gemakkelijk via social media

Ontdek meer over Phoenix Vocal Coaching

Privé zangles in hartje Arnhem

Als jouw vocal coach in Arnhem bied ik privé zanglessen met professionele begeleiding. Wil je je stem beter kunnen gebruiken? Of wil je graag hulp op een ander vlak? Mijn doel is om jouw muzikale doelen te bereiken! Start met een gratis proefles en laten we jouw muzikale reis starten bij Phoenix Vocal Coaching!

Nieuws over Phoenix Vocal Coaching

Solfege oefeningen in de Praktijk:

Solfège is een term die lastig klinkt, maar enorm belangrijk is. In deze blog leggen we uit wat solfège is en waarom het zo handig is voor iedere muzikant. Wat is Solfège Eigenlijk? Solfège verwijst naar een leermethode die gebruikmaakt van vocale oefeningen om noten te leren lezen. Ook zorgt het voor een kennis in…

Read more

Voeg je header hier toe