Tuition fees

Voor ieder wat wils

To offer you the lessons that are best suited to your needs we offer different ways to follow Vocal Coaching!

Are you someone who enjoys Maximum freedom and flexibility? Then you can book per individual lesson. you decide how long, how many, when, live or online and how often. Lessons will start from thirty minutes to.. well, the possibilities are endless!

Mocht je willen weten hoe een les eraan toegaat? Neem dan vooral contact met ons op! 

Ben jij iemand die wil weten waar je aan toe bent en hou je van voordeel? Dan is een abonnement voor jou the way to go! Jij kiest een abonnement uit dat bij jou past. Daarna krijg van ons een offerte voor een 6 maanden of een jaar met daarna een opzegtermijn van 1 maand. Omdat je gelijk afspreekt meerdere lessen af te nemen scheelt dat in de prijs per les! Vanaf een half uur per week kan je al aan de slag en je krijgt netjes elke maand een factuur!

Linda Wagenmakers als vocal coach

Prijzen zijn excl. 21% BTW boven 21 jaar. Ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je 0% BTW.

*) Minimaal een abonnement van 6 maanden en daarna per maand opzegbaar
**) Minimaal een abonnement van 12 maanden en daarna per maand opzegbaar
***) Gaat om een traject van 30 weken, waarbij 45 minuten les per 3 weken

Kom in contact met ons

Telefoon:

+31 (0) 6 38 47 65 67

Of gemakkelijk via social media

Probeer een gratis proefles!

Tijdens de proefles krijg je een vleugje van mijn wereld te zien. Hierin gaat zang niet enkel over noten en technieken, maar ook over passie, expressie en het ontdekken van jouw unieke stem. Met een achtergrond in talloze muziekstijlen en een vleugje showbizz-magie, bied ik je niet zomaar een lesje, maar een ervaring.

Opzoek naar persoonlijke zangles, of Vocal Coaching? Probeer een gratis proefles waarbij je speels maar met serieuze toewijding de eerste stappen in de wondere wereld van zang zet? Laten we samen jouw zangverhaal beginnen!