Phoenix Vocal Coaching

Jouw vocal coaching partner in Arnhem

Linda Wagenmakers

Linda Wagenmakers, het gezicht achter de coaching.

Phoenix Vocal Coaching is hét bedrijf als het gaat om coaching in de muziekwereld. Wie anders kun je dan beter treffen dan Linda Wagenmakers: “Ik leer door vallen en opstaan. Door in het diepe te springen en uit mijn comfortzone te treden. Door steeds mezelf te verbeteren en het steeds opnieuw te blijven proberen. Dat doe ik met passie voor datgene wat mij in vuur en vlam zet : Zingen, acteren,verhalen vertellen. Door ruim 25 jaar ervaring in de muziek industrie kun je voor alles bij mij terecht: Vocal coaching, mental coaching, studio coaching en nog veel meer!

Navigeer snel naar

Vocal Coaching in Hartje Arnhem

Wat anderen zeggen over Linda Wagenmakers

Andre Klabbers
Andre Klabbers
Een bekwame zangcoach!!!
Read More
Een lieve coach! Kundig, streng met veel energie. Ga je met plezier heen, laat je groeien. Leert je techniek voor een goede basis. Mijn advies: Boek een sessie en kijk en voel waar je mogelijkheden liggen.
Tamara Heupner
Tamara Heupner
Leuke zangcoach, maar ook een enthousiast persoon!
Read More
Linda is een ontzettende goede coach. Ik ben ontzettend gegroeid met haar. Niet alleen kwa zang, maar ook zelfvertrouwen. Daarnaast is Linda Wagenmakers ook lief, grappig en zo lekker gewoon! Ik voel me echt op me gemak als ik mag zingen. Haar passie en enthousiasme brengt ze over naar iedereen! Zeker een aanrader voor iedereen die ook zingen als passie heeft en de technieken onder de knie wilt krijgen!
Dennis Hoevers
Dennis Hoevers
Zelfs na 10 jaar niet zingen, kan ik weer zingen!
Read More
Wat een geweldig persoon is Linda. Ik heb al een tijdje les van haar en zij laat mij weer geloven en merken dat ik kan zingen. Na 10 jaar niets meer gedaan te hebben aan lessen weet zij mij meer en meer weer in mijzelf te geloven. Buiten het feit om dat ze geduldig is en goede uitleg geeft kun je ook enorm met haar lachen.. Echt een toppertje! ❤️
Previous
Next

Nieuws over Phoenix Vocal Coaching

Kom in contact met ons

Telefoon:

+31 (0) 6 38 47 65 67

Of gemakkelijk via social media