Jouw Persoonlijke Zangcoach

Zangcoach met oprechte aandacht voor jou!

Persoonlijke Zangcoach in Arnhem


Altijd persoonlijke coaching!


Leren van de beste


Oprechte aandacht voor jou!


Bekijk de mogelijkheden!

Waarom een Zangcoach?

Met ruim 25 jaar ervaring op zak, als succesvol zangeres, musicalactrice, stemactrice en (vocal) coach ga ik naast je staan en gaan we samen aan de slag om jouw muzikale doelen te behalen.

  • 100% Aandacht
  • Leren van de beste
  • Veilige omgeving 

Bij Phoenix Vocal Coaching draait het allemaal om jou! Je stem kleurrijk en gezond laten klinken door ademhalingstechnieken en je begeleiden in het vinden van je eigen muzikale pad. Linda laat je de mogelijkheden van je stem zien en samen verkennen we wat echt en veilig voor jou voelt.

We gaan samen bepalen wat jouw doel is en maak je geen zorgen; Als je dat nog niet weet dan komen we daar samen zeker achter! We werken samen hard aan jouw zelfvertrouwen, eigenheid, techniek, interpretatie, zuiverheid en timing en kunnen zelfs verder de verdieping in, naar een bepaalde stijl of stemgeluid. Ik geef 100% passie en enthousiasme om het beste uit jou te halen. En jij bepaalt hoe hard het gaat!  Oefening baart kunst!


Begin met zingen!

De voordelen van een zangcoach

charity

Aandacht

Met oprechte aandacht voor jou als artiest. We gaan samen aan de slag om op zoek te gaan naar jouw unieke geluid.

quality

Ervaring

Door mijn ervaring in de muziekindustrie weet ik wat er gevraagd wordt. Zo kan ik je als geen ander helpen in jouw succes!

idea

Talent ontwikkeling

Samen gaan we aan de slag om jouw talenten te ontwikkelen. Iedereen heeft zijn eigen unieke talent, die gaan wij vinden!

Linda Wagenmakers

Linda Wagenmakers als zangcoach

Met aandacht voor jouw artistieke pad, de ervaring om je naar succes te leiden, en de passie om jouw talenten te ontwikkelen, garanderen we dat je jouw unieke talent ontdekt en omarmt. Met Linda Wagenmakers als jouw zangcoach in Arnhem?

Laten we samen jouw muzikale dromen waarmaken. Ik heb er zin in!


Begin met zingen!